5 gode grunde til at holde øje med Nicolinehus

5 gode grunde til at holde øje med Nicolinehus post thumbnail image

I Århus er et spændende projekt undervejs, som vil tage form i Århus Ø og berige byen med et knudepunkt for hav, by og liv. Her er der tale om Nicolinehus, et bygningsværk som vil fusionere livet ved vandet med bylivet, og som vil byde på boliger, shopping, restauranter og en lang række oplevelser for alle. 

Dette bygningsværk har taget fart, og det er værd at følge med og holde øje med de muligheder, som dette projekt har at byde på. Om du er lokal indbygger og er interesseret i en bolig, om du vil besøge byen og opleve denne nye dynamiske bygning, eller om du blot vil høre nærmere, så får du her fem gode grunde til at holde øje med Nicolinehus. Du kan også gå ind på hjemmesiden nicolinehus.dk og se mere allerede nu. 

1. Arkitektur med gammel inspiration

Arkitekturen for Nicolinehus er eksceptionelt. Her møder de gamle karréeres stringente struktur et mere nymoderne terrasselandskab med forskudte flader. Dette til sammen skaber et visionært stykke arkitektur som er åbent, levende og med masser af udsigt. Her vil folk kunne nyde gårdhaver, taghaver og altaner, hvor solen og naturen kan nydes.

2. Smuk lokation med meget at byde på

Nicolinehus er perfekt placeret mellem det nye og det gamel Århus, hvilket gør det til en knudepunkt for byen, hvor alt mødes i ét smukt bygningsværk. Placeringen forpligter, og Nicolinehus vil derfor blive et knudepunkt hvor by, hav og liv møder hinanden, hvilket vil skabe en fantastisk dynamik, og udvide og udvikle lokal miljøet ved at skabe. Livet langs vandet vil også byde op svømme muligheder og sports aktiviteter som alle kan nyde glæde af.

3. Et nyt samlingspunkt for byen

Motivationen bag Nicolinehus er at skabe et hus, som samler Århus Ø, Århus C og resten af Århus. Det skal være som et bankende hjerte, et samlingspunkt, hvor by og hav bindes sammen, hvor mennesker bindes sammen og hvor nye oplevelser opstår. Med den flotte udsigt til vandet, og den korte gåtur til byen, vil Nicolinehus tage form som den perfekte balance mellem bylivet og naturen. 

4. Et bygningsfirma som ved hvad de laver

Bag projektet Nicolinehus står det århusianske ejendoms- og projektudviklingsselskab Bricks A/S. Bricks har mange års erfaring med byggeprojekter, og lige nu er ét af disse det flotte Nicolinehus, som vil blive et nytk knudepunkt i Århus.

Du kan gå ind og læse meget mere om bygningsværket og projektet på nicolinehus.dk hvor du også vil kunne finde kontakt oplysninger, muligheden for at blive skrevet op til Nicolinehus’ nyhedsbrev, plantegninger, et stort galleri og meget mere. 

Læs også Bliv klogere på livet på Aarhus Ø hos langholzmarketing.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *