Bliv klogere på et gældsbrev

Bliv klogere på et gældsbrev post thumbnail image

Legal Doc

Legal Doc er en virksomhed, der har udviklet en helt unik digital platform, der gør det muligt for borgere at få nem adgang til vigtige juridiske dokumenter. En af deres kerneværdier er nemlig, at alle skal have en nem, sikker og tilmed også enkel adgang til deres juridiske dokumenter.

Gennem deres digitale platform bliver det gjort muligt at oprette alt fra testamente, ægtepagt, fremtidsfuldmagt og en lang række af andre vigtige juridiske dokumenter. Dokumenterne vil være af højeste kvalitet og til en væsentlig lavere pris, end det du normalt vil finde hos en traditionel advokat.

Processen er også ganske enkel. Alt du skal gøre er blot at købe dit juridiske dokument online, og herefter skal du udfylde et interaktivt spørgeskema. Du vil i dette interaktive spørgeskema blive stilt en række spørgsmål på tilsvarende måde, som du ville opleve med en traditionel advokat under et fysisk møde.

En af juristerne hos Legal Doc vil derefter på baggrund af dine svar udarbejde dit juridiske dokument. Alle juridiske dokumenter, som du får hos Legal Doc, bliver udarbejdet af jurister, som er specialiseret inden for det respektive retsområde, som du nu engang søger hjælp til.

I forbindelse med Legal Doc er det en fordel at gøre sig klogere på diverse juridiske dokumenter, der kan være til gavn for dig, og netop her kommer et gældsbrev ind i billedet, da der er tale om et dokument, der kan være til fordel for mange.

Hvad er et gældsbrev?

Et Gældsbrev er som sagt et juridisk dokument. Heri vil du finde en skriftlig aftale på, at lånegiveren yder et lån til lånetageren.

Kort sagt er et gældsbrev altså et dokument, hvoraf det fremgår, at en person skylder en ander person et givent beløb. Du finder tilmed også begge parters underskrift på det givne dokument.

Gældsbrevet vil indeholde diverse oplysninger vedrørende parterne, lånets størrelse og vilkår, som måtte være blevet aftalt for låneaftalen.

Dokumentet er juridisk bindende på helt samme vilkår, som hvis man har en aftale med og fra en bank og lign.

Fordele ved et gældsbrev?

Der kan reelt være flere gode grunde til, at man vælger at oprette et gældsbrev.

For det første kan gældsbrevet gøre det nemmere for dig at gå til domstolene og inddrive dit krav, hvis der skulle opstå uenigheder imellem parterne. Gældsbrevet vil nemlig være din dokumentation på, at der er etableret et låneforhold. Og på den måde bliver gældsbrevet dermed din sikkerhed for, at lånet tilbagebetales på et senere tidspunkt.

Du kan derudover også bruge et gældsbrev overfor offentlige myndigheder som eksempelvis SKAT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *