Derfor skal du vælge NUPO

Derfor skal du vælge NUPO post thumbnail image

NUPO er en very low calorie diet, som består af forskellige varianter af shakes, supper og havre. Alle med det tilfælles, at der er en lang række proteiner, vitaminer og kostfibre i, som din krop har brug for, og som samtidigt gør, at man indtager få kalorier.

Dermed kan NUPO kuren både fungerer som en heltids- eller deltidskur, hvor man indtager alle sine kalorier i pulverform, eller hvor man benytter NUPO produkterne til at drikke sig mæt fremfor at indtage kalorierne i form af fast føde.

Der er derfor  en lang række fordele såvel som bivirkninger ved at vælge en NUPO kur fremfor andre former for slankekure og livsstilsændringer

Hvad er NUPO?

NUPO\’s grundprincip går som så mange andre slankekure ud på, at forbrænde flere kalorier end man indtager, for derfor at tabe sig i vægt. Pulveret erstatter enten helt eller delvist mad, men sørger samtidigt for at man får de næringsstoffer, som din krop af brug for.

Da kuren primært eller delvist består af pulver, skal man dog sørge for at drikke rigelige mængder af væske. Det er samtidig med til at give en mæthedfølelse, og derfor anbefales det at man gerne drikker min. to liter om dagen Det behøver dog udelukkende ikke udelukkende bestå af vand, men kan også bestå af kaffe, te, sukkerfri saftevand og sodvand. 

Hvorfor vælge NUPO?

NUPO er en veldokumenteret kur, der har til formål at begrænse dit kalorieindtag til omkring 600 kalorier om dagen. Derved kan kan du nemt tabe dig op til 2 kilo om ugen, og dermed nå et ugentligt vægttab på gennemsnitligt 1-2 kg.

Det lave kalorieindtag og begrænsede mængder af solide fødevarer blandet med sulten, betyder dog også, at det anbefales, at man højest er på NUPO kuren i 8 uger ad gangen. 

Bivirkninger ved NUPO

Det anbefales dog at voksne mennesker får min. 800-1000 kalorier dagligt. Derfor kan det have visse bivirkninger at følge NUPO kurens anbefalede kalorieindtag på blot 600 kalorier. Bivirkningerne kan dog være forskellige fra person til person, men  består ofte af hovedpine, svimmelhed, bevimelse og forstoppelse.

Samtidigt kan sulten og manglen på fast føde også påvirke både humøret, og resultere i, at man ikke kan holde din strenge diæt. Derfor kan det diskuteres, hvorvidt man til sidst, ender med at tage det hele på igen når man stopper på NUPO, og er tilbage på normalt føde og et højere kalorieindtag end hvad NUPO-kuren tillader.