Når sundheden kommer først i livet

Når sundheden kommer først i livet post thumbnail image

I nogle lande er sundhed lig med at se sin familie så ofte som muligt og så meget som muligt. At være sammen med familien er et tegn på sundhed og jo større familiesammenkomsterne er, jo bedre er det. I andre lande er det den friske luft, som kendetegner sundhed. At gå lange tur i fjeldene, mærke den rene luft helt ned i lungerne og solens stråler ae ansigtet.

Og andre steder handler det om, hvad vi putter i munden og får vores krop til at fordøje morgen, middag, aften. Du skal faktisk selv bestemme hvad sundhed er for dig. Det kan lyde lidt vildt, men det er en god fremgangsmåde, hvis man vil finde ud af, hvordan man får et sundt liv.

Det er nemlig ikke det samme for os alle. Jo, det er sundt at se sin familie (hvis det er en familie, der bakker dig op og ønsker dig det bedste), jo, det er sundt at komme ud i naturen og mærke vinden suse omkring ørerne og jo, det er sundt at spise grønt og frugt. Man hvad er sundhed for DIG? Måske får du rigeligt at ovennævnte ting og har måske brug for mere hvile i hverdagen? Måske har du brug for noget mere tid til dig selv, så du kan mærke dig selv og lade dine egne batterier op, inden du skal give mere af dig selv. Er det tilladt? Er det egentligt tilladt at sige, at nu vil jeg have noget mig-tid, så jeg kan blive den bedste udgave af mig selv?

Andre sider om sundhed:

 1. bedreholdning.dk
 2. engodloebetur.dk
 3. enguidetilsundhed.dk
 4. fitnessbladet.dk
 5. fitnessexperten.dk
 6. friskogsundmad.dk
 7. helseogsundhed.dk
 8. simplebalance.dk
 9. sunde-madvaner.dk
 10. sundesager.dk
 11. sundhedidanmark.dk
 12. sundhedshjaelpen.dk
 13. sundhedsmagasin.dk

JA. Det er det.

Du skal dernæst finde ud af, hvad er det så for mig? Selvfølgelig kan du hente inspiration til dette på nettet og gennem dit netværk, men det vigtigste skridt – altså step 1 – det er at spørge dig selv om, hvad du har mest behov for lige nu. En klog mand sagde engang, at hvis vi alle fik en middagslur midt på dagen, ville der være færre skilsmisser. Hvorfor? Fordi når vi er udkørte træffer vi virkelig dårlige og nogle gange forhastede valg. Valg, der måske ikke er gode for os, og som ikke giver os det, vi i virkelighed higer efter. Ta’ en lille lur inden du rammer det røde felt, luren kan i sig selv betyde, at du kan tænke klart og træffer de valg, der er bedst for dig og bedst for din fremtid og dit liv.