Nybegynderguide til dogging fun

Nybegynderguide til dogging fun post thumbnail image

Det er de færreste der har hørt om dogging fun, en fetich der er udsprunget fra England hvor hundeluftere fandt ud af at de hellere ville have samleje med andre hundeluftere end at gå tur med hundene – derfra navnet dogging fun. I dag har det dog, takket været internettet, vokset sig til en af de mest udbredte feticher i moderne tid.

Dogging fun – en hurtig forklaring

Internettet har været en stor faktor for udbredelsen af dogging fun. I gamle dage havde feticher sværere ved at virkelig få fat, da feticher ofte ikke er noget man spørger familie eller venner til råds om. Men så kom internettet, nu kunne tusindevis af mennesker, der eller ingenting ville have til fælles, pludselig mødes over denne ené og meget specifikke ting. Det gjorde pludselig at feticher der ellers ikke havde en chance for at overleve, pludselig fik stor tilgang – og det gjorde dogging fun også.

Dogging fun i Danmark

I Danmark skal man ikke lede- eller søge længe på internettet før man finder hjemmesider som dogging-fun.dk og andre forummer, hvor besøgende kan skrive med hinanden og arrangere mødesteder og regler. På mange af disse sider kan man også se interaktive dogging kort, hvor brugere kan plotte deres yndlingssteder ind og koble en kommentar på det. 

På siderne kan man også læse meget om de love man skal- og bør være opmærksomme på, når man kaster sig ud i at have samleje med fremmed på offentlige steder – det er nemlig ikke helt så risikofrit som man måske skulle tro.

Dogging og loven

Selvom der ikke er nogle regler der direkte går ind og forbyder folk at have samleje udenfor, så er der stadig et par regler der er værd at have i baghovedet da de i værste fald kan sende dig bag tremmer i op til fire år – ikke just det man har lyst til eller havde i tankerne da man sagde ja til en skovtur. 

De to regler finder du herunder, sidst bør man selvfølgelig bruge sin sunde fornuft og ikke have det på steder hvor man ved at der kommer mennesker.

Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.

Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.