Sådan når du billigt ud til din målgruppe

Sådan når du billigt ud til din målgruppe post thumbnail image

Covid-19 har gjort det utroligt meget sværere at være erhvervsdrivende. Nogen har set sig nød til at lukke mens andre virkelig har måtte lave store omlægninger for ikke at skulle ende med at fyre nogen. 

Spares må hvor spares kan, som man siger – det er dog bare lidt irriterende hvis størstedelen af de salg du laver kommer fra dine markedsføringsindsatser, noget rigtig mange virksomheder oplever. Det får folk til at søge mod billigere markedsføringsmetoder hvor pungen ikke skal op ad lommen i samme grad som ellers. 

Hvis du er en af de virksomheder der står i overnævnte situation, eller du bare er interesseret i markedsføring generelt så er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel griber jeg fat i nogle af de billigste måder at nå ud til dit publikum på. 

Gratis Markedsføring kræver hårdt arbejde

Første ting vi bliver nød til at slå fast er at det er hårdt arbejde med en lille Økonomi i markedsføring men at det i sidste ende kan være lige så effektivt som din normale – der skal bare omlægges en smule. 

For det første bør du måske skære lidt tilbage på de betalte annoncer, selvom det virkelig er noget af det der batter for mange virksomheder. I stedet bør du kaste din energi over at lave \’live\’ videoer med dine følgere hvor du imødekommer spørgsmål og deler ud af erfaring og viden. Live videoer er i høj grad med til at vise dit publikum at du virkelig er interesseret i dem og gerne vil sætte tid af til at forhold dig til dem. 

Hej Bloggen 

En anden fantastisk måde at få en spand opmærksomhed på er ved at kaste dig ud som blogger. At være blogger er dog utroligt hårdt arbejde i og med at du altid skal være på insta-pletten og konstant skrive opdateringer til din blog – til gengæld bliver du også belønnet i stor stil med meget mere loyale følgere der virkelig ser værdien i dig- og dit budskab. 

Mange menensker føler at det med at drive en erhvervsblog er lidt noget rod, men der er faktisk en god mening med galskaben. En blog er ikke bare god til at opbygge relationer med dine kunder med, den er også godt til at øge din SEO værdi hvis du selvfølgelig kan finde ud af at indtænke de rigtige søgeord til dine blogs. 

Det er noget de færreste ved, men som giver godt på bundlinjen.