Sådan passer du på kroppen igennem hele livet

Sådan passer du på kroppen igennem hele livet post thumbnail image

Selvom det faktisk er noget de fleste ved, så er det noget de færreste skænker en tanke – måden vi sidder på. Måden vi mennesker sidder på er i høj grad med til at definere om vi kommer til at gå med kvaler og ondt i vores rygge senere hen i livet. Ændringer sker nemlig altid i det små og lige når det kommer til at leve et helt liv og tilstanden på kroppen når vi stiller træskoene, så har det små rigeligt tid at løbe på og er derfor også til gene for utroligt mange. 

Men hvad kan man gøre hvis man gerne vil igennem livet uden de helt store skavanker? Mange mennesker snakker altid om at \’man ikke rigtigt har levet, hvis ikke man ligger på dødssengen og er helt kvæstet\’ – lige der er jeg meget uenig, der er ikke meget ved at blive firs år gammel, hvis du går og har ondt i hele kroppen fra du er treds. 

Jeg har skrevet et par overvejelser der er gode at have med, når du prøver at finde ud af om du lever et sundt liv, eller om der måske kunne være et par ting der var gode at få ændret. 

Dårlige vaner, hvilke har du?

Nogle dårlige vaner har det bare med at hænge ved hele livet, ikke at de behøver det, men de er bare så svære at komme af med når man har haft dem i mange år – det er desværre sådan vaner fungerer for de fleste mennesker. 

Ved at bryde op med de dårlige vaner du nu engang måtte have allerede i en tidlig alder, så har du i hvertfald gjort fremtidige dig en stor tjeneste som du med garanti kommer til at sætte pris på. 

Specielt hvis man kigger på rygning, er det noget alle der har haft vanen er træt af at de gjorde ved sig selv – det gør intet godt for en og man ender med at få KOL og det der nu engang var værre. 

Pas på din krop

Der er mange ting vi mennesker kan gøre for at få det lidt nemmere og potentielt set spare os selv for mange skavanker. Det kunne være at du altid strækker dig mærkeligt når du skal have ting ovenpå toiletskabet – køb nu bare en Toiletskammel, så er du ude over det. Det kunne også være at du skulle overveje yoga – det gør tricket for mange.