Tag et kviklån på internettet

Tag et kviklån på internettet post thumbnail image

Samtidig med internettet er der kommet mange nye muligheder. En af dem er at tage et lån online. Det kan være et af de kendte Kviklån, som er et hurtigt og nemt lån du kan søge på få minutter og så har du pengene indenfor få timer. Et kviklån er der ganske få krav til og der er intet krav om sikkerhed og banken vil heller ikke spørge dig om hvad du skal bruge pengene til. Det koster lidt mere rentemæssigt at tage et kviklån, fordi der ikke er krav om sikkerhed og det øger bankens risiko ved at låne dig penge. 

Sådan søger du

Det er en god ide at tage udgangspunkt i en af de hjemmesider, der tilbyder at komme med 3 forslag. Fordelen ved det er, at de 3 forslag er sammenlignelige og det er nemmere at vurdere, hvilke et af tilbudene der er bedst og billigst.

For at kunne søge skal du have et NemID. Det skal du bruge for at underskrive et evt. tilbud. Du skal også have en mailadresse for ellers er det ikke muligt for banken at sende dig et lånetilbud. Af andre krav er at du skal være over 18 år og være myndig. Nogle banker kræver at du er 19 år eller ældre. Det sidste krav er, at du skal være tilmeldt folkeregisteret. 

Opfylder du disse krav vil du som udgangspunkt få et positivt svar. Hvis du søger et større beløb kan du blive spurgt om du kan dokumentere at du har en indtægt. Det kan du dokumentere via lønsedler. 

Husk budgettet

Uanset hvor meget du vil låne er det en god ide at starte med at lægge et budget og finde ud af hvor meget du kan betale af hver måned. Det gør du ved at finde ud af hvad forskellen er mellem dine indtægter og udgifter. Samtidig er det vigtigt at du ikke lægger et alt for stramt budget. Det er ikke mange der trives ved ikke at have penge til at gå ud og få en kop kaffe med dine venner i flere måneder. Samtidig gør det dig sårbar overfor uventede udgifter. Hvis du aldrig selv har lagt et budget, er der mange skabeloner på nettet, der kan hjælpe dig.

Skovbohjort Advokater kan hjælper med rådgivning ved køb af fast ejendom