To gode råd til den ambitiøse

To gode råd til den ambitiøse post thumbnail image

Man hører det tit fra folk med utrolig meget success, de har alle sammen en række rutiner der hjælper dem med at få balance og fremdrift i deres liv – og der er da også noget om snakken. 

Ved at optimere sit mindset og sin levestil giver du også dig selv meget bedre forudsætninger for at kunne tænke klart og træffe de rigtige beslutninger i dit liv. Men findes der er en overordnede guide til hvordan man bliver et sådant menneske? 

Desværre ikke, success er subjektivt og derved er der ingen direkte vej til det heller – noget virker utrolig godt for nogen mens noget andre virker for andre, der er dog et par ting du kan gøre for dig selv og dit sind der nok skal bane vejen for klar tænkning og en professionel tilgang til livet – du finder tre råd herunder:

  • Tag kurser, så mange som du kan
    Kurser er, tro det eller ej, en fantastisk måde at vise andre ambitiøse mennesker at du er en proaktiv go getter der gerne undersøger et emne af interesse i sin fritid. Kurser, såsom lederuddannelser viser at du bestræber dig på at blive bedre til noget, af din egen fri vilje – og det er i høj grad med til at skille ulvene fra fårene. 

    Kurser er også en god måde at vise din nye potentielle chef eller samarbejdspartner hvad du brænder for. På LinkedIn kan man eksempelvis vise hvilke typer kurser man igennem tiden har været på – det hjælper folk med at se hvilke interesser du kan have. 

  • Dyrk motion og vær god mod din krop
    Motion er en af de helseråd man bliver ved med at høre igen og igen, og som med de fleste andre klicheer her i livet, så må der også været noget om snakken her. Motion er i høj grad med til at få vores humør, altså den dopamin og serotonin der bliver udløst i hjernen, helt op. Det er med til at gøre os glade, det gør det nemmere for os at bibeholde energien i løbet af dagen og så er det med til at forme vores egen opfattelse af os selv. 

    Er du doven eller frisk? A-menneske eller B-menneske? De ting du gør for din egen krop og sind vil i høj grad være med til at forme andre menneskers indtryk af dig også. Går du op i mindfullness? Dyrker du yoga? Træner du boksning? Det hele er med til at danne et helt billede af dig.