To ting du bør være opmærksom på, før du dater en russisk pige

To ting du bør være opmærksom på, før du dater en russisk pige post thumbnail image

Datingmarkedet er kæmpestort. Takket være internettet er der næsten ingen grænser for hvor man kan finde kærligheden nu til dags – om du kan lide thai piger, russiske piger, ukraniske piger eller amerikanske piger for den skyld, så er der utroligt gode chancer for, at du bare kan hoppe på www og finde en person der matcher dine præferencer eller hobbyer. 

Og kæmpe hurra for det. Situationen er nemlig sådan i Danmark, at vi aldrig nogensinde har haft så stort et antal enlige mænd før – og at være enlig påvirker både humøret, levestandarden og i sidste ende hvor længe vi hver især lever. 

Som de fleste nok ved, så er det de færreste ting, der kan få os op af sofaen og igang med at rydde op, lave mad og købe billetter til oplevelser som det at være forelsket. Når vi mennesker er forelsket, om det er i en af vore egne eller om det er med en der kommer fra en anden kultur er sådan set underordnet, alle fortjener den følelse. 

Hvis du går med overvejelser omkring at prøve datingmarkedet på internettet og uden for Danmarks grænser, og har indsnævret dig til at du godt kunne tænke dig at prøve at date en russisk pige, så er der er et par ting, som du bør være opmærksom på, før du måske spilder din tid og en stor andel af dine penge.

Der er meget snyd, på russiske datingsider

Derfor skal du også være 110% sikker på at den hjemmeside som du bruger, til at lede efter kærligheden er en 100% legitim side. Hvis den ikke er det, er der nemlig gode chancer for at du måske tror du skriver med en sød og ung pige, der forstår hvem du er, mens det i virkeligheden er en mand på din alder der hedder Vladimir til mellemnavn, der sidder i den anden ende af computeren – og det er du med garanti ikke ude efter.

Mød før du sender penge

Selvom det måske for nogle meget desperate og utroligt ensomme mænd, virker som den ideele løsning, at lige sende lidt penge med på vejen, nu hvor du har så meget og hun virker til at have så lidt, så er det måske ikke den rigtige måde at gribe kærlighed an på. Hvis pigen i den anden ende virkelig holdte af dig, og ikke dine penge, ville hun aldrig kunne finde på at sprøge om du Ikke lige ville sende 20 american dollars på paypal